top of page
image1.jpeg

A MAGAM ÚTJÁN

 

Sokszor álmodoztam róla, hogy szeretném a magam útját járni, de nem találtam a témát, ami tartósan lekötötte volna a figyelmemet. Rendszeresen készítettem ajándékba a családom és barátaim számára különböző díszeket, lakásdekorációs elemeket. Innen jött az ötlet, hogy biztosítani szeretném mások számára is az önkifejezésnek ezt a módját.

 

GYERMEKI ÖRÖM

Amikor 2017 nyarán megálmodtam, hogy kreatív workshopokat fogok tartani,onnantól minden gyorsan és flottul ment. Egyik alkalom követte a másikat, és nagyon pozitív volt a fogadtatás. Jó volt látni a résztvevők arcán azt a gyermeki örömöt, amit valahol,mélyen eltemettek magukban. Az ő örömük rengeteg erőt és biztatást adott a folytatáshoz. 

VALÓDI ÉRTÉK

Mostanra több ezren megfordultak meg workshopjaimon, és sok a visszatérő résztvevő, akik újra próbára szeretnék tenni magukat, hogy örömüket leljék az alkotásban, saját műveikben. Azoknak a díszeknek, koszorúknak, kopogtatóknak, zuz,óképeknek sokkal nagyobb az értéke, mint amit a boltban vásárolnak. Ezért igyekszem a témákat változatossá tenni, hogy azok is eljöhessenek, akik szinte minden alkalommal támogató részvétükkel segítették a munkámat. 

bottom of page