top of page

ZUZMÓ DEKORÁCIÓ

 

ZUZMÓ a nagy kedvenc! Manapság egyre több kávézóban, étteremben, irodaházban láthatsz csodálatos zuzmó dekorációt. Ennek egy oka van, nem igényelnek semmiféle gondozást és sokáig szépek maradnak!

A zuzmóból készült fali dekorációk valóban gondozásmentesek, hiszen a levegőből nyerik a nedvességet, amivel akár 8-10 évig is frissek és üdék maradnak. Kimondottan szeretik a napfénymentes helyeket, így oda is tervezheted, ahol nincs természetes fény.

20 féle színnel dolgozunk, de a legnépszerűbbek a zöld és a natúr árnyalatok. Talán ezek adják vissza legjobban a természetközeli hangulatot.

Ha van elképzelésed, írj nekünk és közösen megtervezzük a hozzád legjobban passzoló zuzmófalat!  

Iroda1 (3).JPG

RENDEZVÉNYDEKORÁCIÓ

Céges rendezvények virágdekorációja ugyancsak a portfólió része. Tartós kompozíciók (selyemvirág) és/vagy élővirág installációkat magam készítem és szállítom ki a helyszínre előzetes helyszínbejárás és a megbízóval történő egyeztetést követően. 

Családi rendezvények, kerti partik ünnepi asztaldíszeit, fogadóinstallációit főleg a nyári időszakban kedvelik az ügyfeleim. Erre is egyre nagyobb az igény, hiszen egy kerek szülinap, vagy egy aranylakodalom fényét egy szép, a terítékkel harmonizáló, az ünnepelt igényeire szabott dekoráció tovább emeli.

Esküvői dekorációt is vállalok. Ilyenkor is a letisztultság, elegancia és természetesség vezérel. 

IMG_2141.JPG
IMG_7825.JPG

DÍSZÍTÉS

Irodák, szállodák évszakhoz kötött dekorációinak elkészítésével egyre többet foglalkozom. Kiemelt időszakokban (húsvéti és az advent) recepciókra, tárgyalókba tartós díszeket és friss virágdekorációt is készítek

Foglalkozom irodák, szállodák és éttermek belső tereinek zöld dekorációjával. Cserepes dísznövények szállítása, élő képek és falak megtervezése és kivitelezése is szerves részét képezik a tevékenységemnek.Egyes esetekben a növények ápolását is vállalom.

Rend1.JPG

WORKSHOP

Vállalatok keresnek meg azzal a szándékkal, hogy kijelölt időpontokban és helyszíneken, kollégáik számára biztosítsák az önfeledt alkotómunkát. Tapasztalatom alapján naponta maximum 150 fő számára van lehetőség 1-2 óra alatt elkészíteni az előre kiválasztott asztaldíszt, vagy kopogtatót.

Facebook ismerősök, barátok számára az oldalamon meghirdetett időpontban és helyen tarok nyitott workshopokat, valamilyen évszakhoz, alkalomhoz kötődő témában. Az utóbbi évek nagy kedvence a zuzmókép készítés. Már több, mint százan készítettek maguknak zuzmós dekorációt. Ezeket általában művelődési házakban rendezem, egyik kedvenc helyem a zuglói Cserepesház.

Kisebb baráti társaságokkal, jóga klubokkal, sportegyesületekkel, pilates stúdiókkal együttműködve is tartok foglalkozásokat. Ezeket az alkalmakat a hozzájuk kötődő csapatok tagjaival töltjük meg, és a helyszínt is ők biztosítják.

bottom of page